Merhaba dostlarım geçen sene bu zamanlar da şans eseri birisi ile tanıştım Nasıl oldu bilmiyorum ama aşk tesadüfleri sever derler ya hani abi bir sayfanın gönderisinin altında denk geldi istek attım konuştum 2 3 ay kadar bir süre konuştuk tabi covidin yüksek olduğu zamanlar ozamanlar neyse kız bizim evin otaraflar da oturuyormuş buluşma teklif ettim buluştuk çok iyi anlaştık Abi gülüşünü görseniz yeminle neden bu konuyu açtığımı anlarsınız kız yanıma oturdu gözlerimin içine öyle bir baktı ki yok abi dayanamadım İçimde kmelebekler uçmaya başladı resmen anlamadım kızla konuştuk kıonuştuk sonrasında 9 ay gibi bir süre konuşamadık. kasım ayının sonralarında covide yakalandım ve bana ig üzerinden geçmiş olsun mesajı attı konuşmaya devam ettik abi ama görseniz hani olur ya birisinin sizi sevdiğini hissedersiniz ya tam onları yaşıyorum abi 2 ay böyle gittik 12.01.2022 aralıksız hergün bu tariha kadar konuştuk ta ki o gece aşırı gaza geldim ve kıza çıkma teklifi ettim Kız şok oldu tabi ki benim elim ayağıma dolanıyor su içemiyorum heycandan siz düşünün abi çok seviyorum kızı neyse ilk 1 ay mükemmeldi benim için. Sonrasında eski sevgilisi geldi sürekli ondan bahsetmeye başladı elimnden geldiğince uzak tuttum onu başaramadım şubat ayının ortalarına doğru kavga ettik ve eski sevgilisine gitti ardından bana geri döndü kabul ettim neden kabul ettin die sormadın çok seviyordum gözüm görmüyor artık neyse barıştık abi gene güzel gidiyoruz Annem gibi hissetiriyor ama hep bana bakıyor seviyor diyorum ya bu kız beni ardından şubatın sonlarına doğru kavga ediyoruz gene ama ve 2 3 gün konuşmuyoruz ardından işte abi benim doğum günüm yaklaşıyor story felan atmıştı doğum günüm ile alakalı ama nasıl mutlu oldum onu görünce o storyi gördüm ya abi dedim ben bu kızla yapıcam amına koyim deniycem bırakmicam dedim birkaç gün içerisinde de 27.03.2022 tarihinde aldatıldığımı öğrendim 75 kilodan 65 kiloya düştüm 1 haftada çok etkiledi abi neyse konuşmaya devam ettik içim cız ediyor ama neden yaptı neden benim dışımda birisine gitti die kendimi yiyorum
Bu içeriği görmek için giriş yapın.