böyle bir hata alıyorum ne olabilir neden olabilir? Unknown response received Code: 403
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
admin panele değil düz brute deneme amaçlı yapayım dedim böyle bir hata aldımadmin panele girerken veriyorsa brute ile şifresini buldugun kullanıcının admin panele girme yetkisi yoktur.
403 response u yetki yok anlamına gelir
ekran görüntüsü atabilir misin tool u kullanırken mi diyor?admin panele değil düz brute deneme amaçlı yapayım dedim böyle bir hata aldım
403 response u döndüğüne göre kırmak istedigin sitede wp admin erişimi sadece tek bi ip ye açıktır yada site wordpress degildir kontrol ettin mi?
wordpress sitesi eminim bundan ama admin erişimi aklmıa gelmemişti teşekkür ederim. Yukarıda önerdiğin programı bilmekteyim onun dışında önerebilceğin bir kaynak var mı hocam403 response u döndüğüne göre kırmak istedigin sitede wp admin erişimi sadece tek bi ip ye açıktır yada site wordpress degildir kontrol ettin mi?
yani illa terminalden çalıştırıcam görüntü arabirimi olmasın diyorsanwordpress sitesi eminim bundan ama admin erişimi aklmıa gelmemişti teşekkür ederim. Yukarıda önerdiğin programı bilmekteyim onun dışında önerebilceğin bir kaynak var mı hocam
hocam peki çok teşekkür ederim. Dork önerebilme şansınız varmıdıryani illa terminalden çalıştırıcam görüntü arabirimi olmasın diyorsan
![]()
GitHub - 1N3/Wordpress-XMLRPC-Brute-Force-Exploit: Wordpress XMLRPC System Multicall Brute Force Exploit (0day) by 1N3 @ CrowdShield
Wordpress XMLRPC System Multicall Brute Force Exploit (0day) by 1N3 @ CrowdShield - GitHub - 1N3/Wordpress-XMLRPC-Brute-Force-Exploit: Wordpress XMLRPC System Multicall Brute Force Exploit (0day) ...github.com
şunu deneyebilirsin
hocam peki çok teşekkür ederim. Dork önerebilme şansınız varmıdır
teşekkürler hocam. Genelde sqlmap de böyle tarıyorum doğrumu sizceYeni - Dork Nasıl Yazılır? SQL ile site Nasıl Hacklenir? DB yanlış sonuç veriyor ne yapmalıyım? / Revonzy
Selam dostlar ben forumun taşşaklı defaceri Revonzy Zaaa: Bu konumda gerek özelden gerek chatte çok sorulan bi konuyu ele alıcam. Nasıl Site hackleyebilirim? SQL INJ Nedir? Dork Nasıl Yazabilirim? Genelde yeni başlayan insanların çoğu internette bulunan inurl:"gallery.php?id=" gibi dorklar...imthack.com
yani yazmana gerekyok bunlar waf bypass payloadlarıdır eger sistemde waf yoksa boşuna ugrastırır seni ilk önce direk sqlmap.py -u site.com --dbs olarak çek sonuç alamazsan o yöntemle çekteşekkürler hocam. Genelde sqlmap de böyle tarıyorum doğrumu sizce
-risk=3 --level=5 --random-agent --user-agent -v3 --batch --threads=10 --dbs
tamamdır çok teşekkür ederim <3yani yazmana gerekyok bunlar waf bypass payloadlarıdır eger sistemde waf yoksa boşuna ugrastırır seni ilk önce direk sqlmap.py -u site.com --dbs olarak çek sonuç alamazsan o yöntemle çek