merhaba değerli imt halkı ve onu sevenleri bugun sizlere içimi dökeceğim. ben arabeskçi ( Recep ) 19 yaşındayım bugune kadar hiç bi kızı sevmemiştim. taa ki o benden yardım isteyene kadar. korana oldum 12 ocakta ayın 23 ünde korana bitti fabrikaya gittim. benim kızlarla hiç bi ilişkim olmadı bugune kadar zaten erkek imamhatip mezunuyum. kız arkdaşım olmadı. kızlarla konuşmamda. bi gün bi kız yanıma geldi bana dedi sen sibercimişsin. benim adıma fake hesap açılmış dedi 2 tane onu kapatabilirsimisin dedi. ben kapatırım dedim halbüki bi bok bildiğim yok. şans işte kızın 2 tane hesapı vurdum. sonra kız bana ne zaman baksa gülüyordu. benimle devamlı konuşuyordu. bende malım sandım kız bana gülüyor felan bu kız beni seviyor sandım. yavaş yavas samimi olduk. tabi ben yalanlar sallıyorum. işte türkiyenin en iyi hackerim felan . kızda inandı. az biraz gitti. tam açılacaktım bana dedi müslüm var yanımda benimle çalışsan cocuk dedi ben ondan hoşlanıyorum. bende o anda yıkılıdm ağlama başladım pc karşısında sonra bunu engelledim. kız öbür geldi beni niye engelldin dedi. bende söylemedim sonra dayanamadım engeli kaldırdım. biraz konuştık sonra ben dayanamadım seni seviyorum dedim. kızda ben seni takmadım bence sende takma dedi. o anda zaten pert olmuştum 1 aydır hergün düzenli ağlıyorum aq sonra bugunde beni takipten çıkmış sordum bunu onu gördüm. dedi sevgili yaptım o çıkardı. tamam dedim sesizce uzaklaştım gittim asansörde ağladım oruç ağız. hala onu seviyorum. artık dayanamıyorum. artık bittim.
söyleceklerim bu kadar hiç kimse aşık olmasın. allaha emanet teşekkurler.
Not : Kışın Güneşine Kızın Gülüşüne İnanmayacaksın.
söyleceklerim bu kadar hiç kimse aşık olmasın. allaha emanet teşekkurler.
Not : Kışın Güneşine Kızın Gülüşüne İnanmayacaksın.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.