Offf diana sen neler yapıyosun Anar kesin senin parmağın var ama sıkıntı yok ?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Kiim ben. Tövbeliyim abi. Shell görünce adliye duvarları gözümün önüne geliyor fenalaşıyorumOfff diana sen neler yapıyosun Anar kesin senin parmağın var ama sıkıntı yok ?
New ler yedi anarım ?Kiim ben. Tövbeliyim abi. Shell görünce adliye duvarları gözümün önüne geliyor fenalaşıyorum
Diğerine video yüklemek lazimmis ?New ler yedi anarım ?
niye domaine logdan çök diye mi ?Ellerine sağlık. Umarım spam shell kullanmışsınızdır.
sayın kullanıcımız açıpta silinen konularınıza baktıgımda asıl siz güzel çökmüşsünüz loglara elinize saglık.niye domaine logdan çök diye mi ?
zorla video çektirtip rezil ettireceksin yani kendini .Dsayın kullanıcımız açıpta silinen konularınıza baktıgımda asıl siz güzel çökmüşsünüz loglara elinize saglık.
bekliyorum sayın kullanıcımız.zorla video çektirtip rezil ettireceksin yani kendini .D
Senin ırz.ını siker.im o.rospu evladı sen haricinde kimseden duymazsın shellerimizde log olduğunu. Neden biliyor musun? Çünkü log yok! Neden kaynak kodunu şifreliyorsunuz diye sorucak olursan. Öyle daha güzel gözüküyor.niye domaine logdan çök diye mi ?
ĞÜQLWDĞÜLDWĞQLWÜĞDQWLDQÜĞWNeden kaynak kodunu şifreliyorsunuz diye sorucak olursan. Öyle daha güzel gözüküyor.
Senin ırz.ını siker.im o.rospu evladı sen haricinde kimseden duymazsın shellerimizde log olduğunu. Neden biliyor musun? Çünkü log yok! Neden kaynak kodunu şifreliyorsunuz diye sorucak olursan. Öyle daha güzel gözüküyor.Senin ırz.ını siker.im o.rospu evladı sen haricinde kimseden duymazsın shellerimizde log olduğunu. Neden biliyor musun? Çünkü log yok! Neden kaynak kodunu şifreliyorsunuz diye sorucak olursan. Öyle daha güzel gözüküyor.
Senin ırz.ını siker.im o.rospu evladı sen haricinde kimseden duymazsın shellerimizde log olduğunu. Neden biliyor musun? Çünkü log yok! Neden kaynak kodunu şifreliyorsunuz diye sorucak olursan. Öyle daha güzel gözüküyor.Senin ırz.ını siker.im o.rospu evladı sen haricinde kimseden duymazsın shellerimizde log olduğunu. Neden biliyor musun? Çünkü log yok! Neden kaynak kodunu şifreliyorsunuz diye sorucak olursan. Öyle daha güzel gözüküyor.
Eline Sağlık abla