1-Kurbanımızı Belirleyelim
2-Kaliteli bir vpn indirin
3-vpn'enize bağlanın bi ülkeye bağlanın 1 hesaptan amerika attıysanız diğer hesabı farklı bir ülkeden atınız
4-vurduktan sonra play store üzerinden TOOR indirin TOOR'a giriş yaptıktan sonra: https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/contact/383679321740945
Linke Tıkladıktan Sonra;
1-instagram hesabınız varmı sorusuna hayır diyin
2-sikayet edilen profili bütün bir profil seçeneğine tıklayın
3-kurallarınizi nasıl ihlal ediyor yerinede kendine zarar verme ve intihara basın
4-forma geldik,
-kullanıcı adınız varsa yerini boş bırakın
-e-posta adresiniz yerine gerçek e-postanizi giriniz,
-şikayet ettiğiniz kişinin kullanıcı adı yerine VPN ile vurduğunuz kurbanın hesabını girin
İçeriği paylaşan kişinin hesabında belirtildiği şekilde adı soyadı (isteğe bağlı):
-kısmına hedef hesabın isim yerini girin.
-şikayet ettiğiniz profillerin kullanıcı adı yerine VPN ile vurulan hedef hesabı giriniz
-Bu kişiyi gerçek hayatta tanıyor musunuz diyor oraya tanımıyorum diyin
-ilave bilgiler kısmına alttaki metni yapıştırın;
İlave bilgiler: Merhaba Instagram ekibi bu şikayet edilen şahısın gönderilerin de insanları intihara ve kendine zarar vermeye yönelik içerikler olduğunu düşünüyorum derhal kapatılmasını talep ediyorum.
Bu formu 53 kere gönderin neden derseniz toor 4 saniyede bir ip değiştirir göndere bastıktan sonra geri diyin tekrar göndere basın
2-Kaliteli bir vpn indirin
3-vpn'enize bağlanın bi ülkeye bağlanın 1 hesaptan amerika attıysanız diğer hesabı farklı bir ülkeden atınız
4-vurduktan sonra play store üzerinden TOOR indirin TOOR'a giriş yaptıktan sonra: https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/contact/383679321740945
Linke Tıkladıktan Sonra;
1-instagram hesabınız varmı sorusuna hayır diyin
2-sikayet edilen profili bütün bir profil seçeneğine tıklayın
3-kurallarınizi nasıl ihlal ediyor yerinede kendine zarar verme ve intihara basın
4-forma geldik,
-kullanıcı adınız varsa yerini boş bırakın
-e-posta adresiniz yerine gerçek e-postanizi giriniz,
-şikayet ettiğiniz kişinin kullanıcı adı yerine VPN ile vurduğunuz kurbanın hesabını girin
İçeriği paylaşan kişinin hesabında belirtildiği şekilde adı soyadı (isteğe bağlı):
-kısmına hedef hesabın isim yerini girin.
-şikayet ettiğiniz profillerin kullanıcı adı yerine VPN ile vurulan hedef hesabı giriniz
-Bu kişiyi gerçek hayatta tanıyor musunuz diyor oraya tanımıyorum diyin
-ilave bilgiler kısmına alttaki metni yapıştırın;
İlave bilgiler: Merhaba Instagram ekibi bu şikayet edilen şahısın gönderilerin de insanları intihara ve kendine zarar vermeye yönelik içerikler olduğunu düşünüyorum derhal kapatılmasını talep ediyorum.
Bu formu 53 kere gönderin neden derseniz toor 4 saniyede bir ip değiştirir göndere bastıktan sonra geri diyin tekrar göndere basın
Bu içeriği görmek için giriş yapın.