Lütfen Beni affet adminim. Bu nedir anlayamadım. Burdakiler pişhing avlama tekniğiyle adam düşürdüğü apaçık ortada. Faydalı bilgiye dayalı konular paylaşılsa inanıyorum ki bu platform Türkiyenin ama bir numaralı platformu olabilir. Bir Hack sitesinde Moderatör yardımcılığı ve Moderatör olarak çalışmış idim. Konulara bakıldığında Biri canlı iddia maçları scripti atmış. Hepsi palavra ne scripti. İddia maçları Devlet kontrolündedir. Diğeride atmış ayda 500 tl ve üzeri miktarda para kazanan varsa der hemen bağlantıya tıkla ve Earnapp yi yükle demiş. Üstelik Earn App yi yüklediğinizde en sağ en alt kısmında yeşil bir kutucuk belirir. ama Her saat denedim farklı ıp adresler le trojan virüsü atıldığını gördüm. O ıp Adreslerini dilerseniz buraya atabilirim Adminim. Bu Platformun Misyon Kurallarını iyice okudum. Hani Bizler Türk hesaplara ve Türkiyedeki Bilgisayarlara saldırmayacaktık. Pishing vs bunlar kolay lokma. Sosyal Mühendislik derken biz bu platforma güvendik ve tıkladığımız her birşeyde karşımıza trojan atan dülgerleri gördük. Amaçları Trojan atıp bilgisayarı ele geçirmek ve adamın ailevi Resimlerine fidye istemek. Bumu Amaç bunu anlayamadım.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.