Daha önceden başka hesapla gelmiştirHocam afbuyur. İmha Timi 10 yıl önce demişsin. 22 Ağustos 2021 de katılım yapmışsın.10 yıl önce varmıydın.![]()
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Daha önceden başka hesapla gelmiştirHocam afbuyur. İmha Timi 10 yıl önce demişsin. 22 Ağustos 2021 de katılım yapmışsın.10 yıl önce varmıydın.![]()
Ben 2004 model üyeyim.Hocam afbuyur. İmha Timi 10 yıl önce demişsin. 22 Ağustos 2021 de katılım yapmışsın.10 yıl önce varmıydın.![]()
ben o zamanlarda pek forum nedir bilmezdim burayı ilk virüsümü yiyip virüs ne diye araştırdığımda karşıma çıkan yerlerdendi öyle 1 2 defa girmiştimHocam afbuyur. İmha Timi 10 yıl önce demişsin. 22 Ağustos 2021 de katılım yapmışsın.10 yıl önce varmıydın.![]()
Ben Hack nedir öğrendiğim sıralarda kendi bilgisayarımın ıp sine ddos atmıştım.ben o zamanlarda pek forum nedir bilmezdim burayı ilk virüsümü yiyip virüs ne diye araştırdığımda karşıma çıkan yerlerdendi öyle 1 2 defa girmiştim
Herhalde o ddosdan beri giremedin sonuç başarıllıBen Hack nedir öğrendiğim sıralarda kendi bilgisayarımın ıp sine ddos atmıştım.Yaş 41
sonuç başarılı olduğundan dolayı buraya yazdım hocam. kendi bilgisayarımın ıp sine ddos atmıştım. Bilgisayar çok sarsılmıştı. Ah Ah neler çekmiştim ben. Siber saldırı olduğunu düşünmüştüm. Meğer Siber saldırıyı kendi kendime yapmıştım. Tuş Fonksiyonları bile çalışmıyorduHerhalde o ddosdan beri giremedin sonuç başarıllı
kemale ermiş biriyim evet bu doğru. kral sizsiniz. ancak sizlere bakarım. Bir isteğin olursa pm ile yakınız birbirimize.Onu anladım gral yaşın kemale ermiş nihayetinde
paris kızları bile ona hayrandıBen paris teydım o zamanlar ?
O yüzdenmi nude halde yayan döndüparis kızları bile ona hayrandı
Es[Hidden content]
es[Hidden content]
Varya ne imtli mailim ne msnim olmadı içimde ukde kaldı ☹
Vereyim canımVarya ne imtli mailim ne msnim olmadı içimde ukde kaldı ☹
Hava basio abi şimdi ben 14 gün aç kalmış kangal misali yarı kuzu verem gibi genede kenkamdır kol kırılır çürük içinde kalır ❣❤Benim başım kel mi @SpyDark dayı?