@DAMAR Dostum forumdaki delmar adlı kullanıcı sendin değil mi sen gördün orada şuna bi doğruları söylermisin
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Delmar Ben Değildim Ama Tanerla letyou olduğunu biliyorum gördüm. Sen basmasaydin ben basicaktim haftaya@DAMAR Dostum forumdaki delmar adlı kullanıcı sendin değil mi sen gördün orada şuna bi doğruları söylermisin
Olum bu deephackz i demiyor bu deephackerz bonz çeken buraya geliyor amkyaw orda adminim kolpalik yapma siteyi kurannkisi mardinli ismi rewan sikimsonik isler yapma.formu kappatik tanersocialk kim amk formu parayla almmsin .d kb ama kolpalik bu imhatimiye yakismaz bu sey admin bile imhatimi formunu bilmiyo yzk uzuldum haline @MareşaL @Zymper Twich @SpyDark
dur whois taramasi yapim yenimi kurulmus gorucezOlum bu deephackz i demiyor bu deephackerz bonz çeken buraya geliyor amk
bende diyorum ne anlatıyor @zherix ne diyor bu aptallar :dOlum bu deephackz i demiyor bu deephackerz bonz çeken buraya geliyor amk
Sitenin sahipleri ultra dolandırıcılar zaten... Bende Gözümle gördüm reg değil reg olsa haber içeriği atmazdim detaylı yazıyor haberdedur whois taramasi yapim yenimi kurulmus gorucez
bak yap eyer ki vurduğum site seysocial ve tanerin değilse senin hesabına 100 tl atacağım domain deephackerz.com al yapdur whois taramasi yapim yenimi kurulmus gorucez