Zaten herkese ref yazdırmasından belliydi bi sik olacağı hem spyda tokat attın yetmedi burda attın amına koyim bide burda laf kalabalığı yapıyorsun
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
At bilgilerini adresini bulayımMuzo başkanın da dediği gibi sike sike vereceksin taner ibana kadar elimizde
Birçok hesaptan ettim abi zaten şimdi icq gruplarında paylaşıyorumTamam sizde edin cimere
Haklısın reiseleman geldikten 2 gün sonra tik aldı rank mank aldı hepinizin profiline ref yazdınız tanımadıgınız adama
Aynn bidenkonu ac herkez tokatcilarinyazsin ama ole.agir.sozlerle degilBirçok hesaptan ettim abi zaten şimdi icq gruplarında paylaşıyorum
Taner 1k para çarpmış reisOlay ne
Yalnız onun tg ıkı ll ileReis bu da profili artık daha fazla yalan söylemezsin herhalde
Reis taner diye bir şerefsiz bana uciz trendyol bakiyesi satacaktı 1100 tlye anlaştık gönderdim engelledi beni bende konu açıyorumOlay ne
Hatamiz soledigin icin ewy bizim hatamiz ama alisveris yaparke. Yazin bize komisyon almam yeterki.duzgun olsuneleman geldikten 2 gün sonra tik aldı rank mank aldı hepinizin profiline ref yazdınız tanımadıgınız adama
Reis birçok görsel attık bana özeldd bunu verdiYalnız onun tg ıkı ll ile
Knka.bu yalan soyluyo hersey onunYalnız onun tg ıkı ll ile
Olay açıklığa kavşana kadar taner çömeze indi ve banlandı metin Darkofficall tg adresım Yzarsın olay ile ilgileneceğim konu kilit.Reis birçok görsel attık bana özeldd bunu verdi
Onun bir komutu vardı@Lavinia nick geçmişinin kontrol edilebildiği bir bot vardı telegramda kontrol etsene