HERKESTEN ÖZÜR DİLERİMHarbi çocuklara gotten kaymissin , Blind dışında orada zaTen aklı başında kimse yoktu.
Tebrikler.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
HERKESTEN ÖZÜR DİLERİMHarbi çocuklara gotten kaymissin , Blind dışında orada zaTen aklı başında kimse yoktu.
Tebrikler.
kes boş yapma o forumu ben olmasaydım nah ayakta tutardınızSiktir etsene abi,foruma olmayan amcigina perma yi soktuk diye bu tripleri,masterF in acigi yoktu,theos da vardı. Bu karı kılıklı ibine de amindaki permayi kaldıramadı demekki.
~Jackson
@Beloved Abla Çok Özür Dilerim Bir Bok Yedim Affetkes boş yapma o forumu ben olmasaydım nah ayakta tutardınız
bütün temalarınızı benden aldınız ve onun yanında nice eklenti daha sayıyım mıSen kimsin ki kaşar? Yaptığın neydi permlere spydan gifleri mi çekmek hahahahaha.komik içine seni. Bozkurtlar db ni çalınca bize ağlıyordun sürtük. Yok daha kurmam daha hacke bulaşmam. Amk sürtüğü seni
Yinemi sikilmek istiyon ?Sen kimsin ki kaşar? Yaptığın neydi permlere spydan gifleri mi çekmek hahahahaha.komik içine seni. Bozkurtlar db ni çalınca bize ağlıyordun sürtük. Yok daha kurmam daha hacke bulaşmam. Amk sürtüğü seni
Kavga etmeyin tamma orayada basarız ???Siktir etsene abi,foruma olmayan amcigina perma yi soktuk diye bu tripleri,masterF in acigi yoktu,theos da vardı. Bu karı kılıklı ibine de amindaki permayi kaldıramadı demekki.
~Jackson
@Beloved Abla Lütfen Beni Affet Bir Özür Dilerimbütün temalarınızı benden aldınız ve onun yanında nice eklenti daha sayıyım mi
bozkurttan aldığınız loglu olan mı agşlfkdgaşlkfHangi eklenti lan amina kodumun aptal ibnesi? Tüm eklentileri kendim buldum,kurdum çakal seni. Ryzer pro bizde zaten vardı ama kurmuyorduk blinde sen kuralimmi dediğin için kurdu blind.
bunlarla uğraşacak vaktim yok ciddenAğlama duvarına pls
@Beloved Abla Küfür Ettiğim İçin Özür Dilerimbozkurttan aldığınız loglu olan mı agşlfkdgaşlkf
Dostum bura yeri değil yeri olunca tartışınız anlayışın için saolBozkurttan almadan önce de vardı evliyasini siktigim. 7 aydir vardı bende ryzer
bu küfürler sana hiç yakışmıyor sanki ben yapmışım gibi banane amk sizin forumunuzdan ilk küfürümü de senin sayende ettim bi hayırlı olsun alırım sayın imt üyeleriBozkurttan almadan önce de vardı evliyasini siktigim. 7 aydir vardı bende ryzer