Bu içeriği görmek için giriş yapın.
sağol mec.Harbi çocuklara gotten kaymissin , Blind dışında orada zaTen aklı başında kimse yoktu.
Tebrikler.
türk vurdun dıye tebrık ödülü verdılermıTek suçu "hack forumu" açmalarıydı. gençlere güvenlik için güzel bir ders olmuştur.
mirror-h, ownzyou'dan mirror alırken hata verdi domain extension diye ama siktir et.
şuan(gece 02:30) index duruyor ama buna mirror alamadım panelden ss var onun yerine.
captcha olduğundan archive de alınmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 4214
![]()
Türk dediğin hack forumu amk ?? bilmiosalar acmasinlarr bu kadar basittürk vurdun dıye tebrık ödülü verdılermı![]()
olayı ogrendım bunu ekibemi ne almışlar karrdeşleri gormusler bu eşşek ındex atmış :wEŞİQÇ.EŞLQÇWEŞLQWÖEQŞLWEÖQWETek suçu "hack forumu" açmalarıydı. gençlere güvenlik için güzel bir ders olmuştur.
mirror-h, ownzyou'dan mirror alırken hata verdi domain extension diye ama siktir et.
şuan(gece 02:30) index duruyor ama buna mirror alamadım panelden ss var onun yerine.
captcha olduğundan archive de alınmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 4214
![]()

Onun adına SM diolar angarali ??olayı ogrendım bunu ekibemi ne almışlar karrdeşleri gormusler bu eşşek ındex atmış :wEŞİQÇ.EŞLQÇWEŞLQWÖEQŞLWEÖQWE![]()
hack amk görmüyonmu siteye ne yazıyor@MuZo abı sm hack degılkı :d
Sm hacktir amk@MuZo abı sm hack degılkı :d
Bir sistemde açık bulamazsan SM çekersin ve SM hacktir hacker sitesi aciosan SM yemeyecek kadar akıllı olmalısın@MuZo abı sm hack degılkı :d