Nasıl Hafifletirim lanet acıları ?
Diyen birçok arkadaşımız vardır. Kimini sevgilisi terketti, kimi maddi kimi platonik, kimide yakınını kaybetmiş.
Kurtulmanın birçok yolu var. O yukardaki maddelerin hepsini yaşadım. Hepsini atlattım. Yaşım 18 ama 40 yaşındayım. Hayat büyüttü beni.
Diyecekler şimdi len ergen ergen konuşma! Dostum benim ergenliğim 12 yaşımda bitti.
Saçlarıma ak düştü. Herzaman düştüğümde kalkmayı bildim. Herzaman bir hedefim oldu. Herzaman yıktım hayallerimi yıkmaya çalışanları.
Herzaman hayal kurdum satırlarıma, ki uçup gitmesinler. Hayat zor, kolay değil. Tabi hayatı doğru dürüst yaşayan kardeşlerimiz var. Fakat yaşarken ölü olanlarda var.
Size verebileceğim birçok method var kardeşlerim.
1- Dünya yansa umursamayın.
2- Sürekli hakkınızda konuşan insanları dinlemeyin.
3- Yapamazsın diyenlerin ammmına koyun. İçlerinden geçin.
4- Hayalinizi küçümseyenler ile konuşmayın.
5- Gerçekleri ve acıları söyleyenleri dost edinin.
6- Hiçbirzaman yalama pezevenk olmayın, Ucunda büyük bir ünvan olsada.
7- Zirveyi yalnız yaşayın. Eğer zirvedeyseniz düşmemek için yalnız olun. Dünyada dost denen birşey yoktur.
8- Aptal aptal gelip geçici işlerle uğraşmayın. Kalıbınızın adamı olun. Sevgili, oyun, ünlü olmak gibi şeyleri siktir edin hayatınızdan.
9- Yeri geldiğinde konuşun 1 kere konuşun, tam konuşun.
10- Her gece yatarken Amına koyayım hayat diyin.
11- Sahibi olduğunuz şeylere şükür edin. Beterin beteri var
12- Hiçkimseye güvenmeyin..
Diyeceklerim bu kadar. Yapabilene helal olsun. Yaparsa başarmış demektir.
Son bir söz ile noktalıyorum bu satırları.
Ne celladınıza aşık olun. Nede cellat olup aşıklarınızı öldürün.
BOZKURT SUNDU...
Diyen birçok arkadaşımız vardır. Kimini sevgilisi terketti, kimi maddi kimi platonik, kimide yakınını kaybetmiş.
Kurtulmanın birçok yolu var. O yukardaki maddelerin hepsini yaşadım. Hepsini atlattım. Yaşım 18 ama 40 yaşındayım. Hayat büyüttü beni.
Diyecekler şimdi len ergen ergen konuşma! Dostum benim ergenliğim 12 yaşımda bitti.
Saçlarıma ak düştü. Herzaman düştüğümde kalkmayı bildim. Herzaman bir hedefim oldu. Herzaman yıktım hayallerimi yıkmaya çalışanları.
Herzaman hayal kurdum satırlarıma, ki uçup gitmesinler. Hayat zor, kolay değil. Tabi hayatı doğru dürüst yaşayan kardeşlerimiz var. Fakat yaşarken ölü olanlarda var.
Size verebileceğim birçok method var kardeşlerim.
1- Dünya yansa umursamayın.
2- Sürekli hakkınızda konuşan insanları dinlemeyin.
3- Yapamazsın diyenlerin ammmına koyun. İçlerinden geçin.
4- Hayalinizi küçümseyenler ile konuşmayın.
5- Gerçekleri ve acıları söyleyenleri dost edinin.
6- Hiçbirzaman yalama pezevenk olmayın, Ucunda büyük bir ünvan olsada.
7- Zirveyi yalnız yaşayın. Eğer zirvedeyseniz düşmemek için yalnız olun. Dünyada dost denen birşey yoktur.
8- Aptal aptal gelip geçici işlerle uğraşmayın. Kalıbınızın adamı olun. Sevgili, oyun, ünlü olmak gibi şeyleri siktir edin hayatınızdan.
9- Yeri geldiğinde konuşun 1 kere konuşun, tam konuşun.
10- Her gece yatarken Amına koyayım hayat diyin.
11- Sahibi olduğunuz şeylere şükür edin. Beterin beteri var
12- Hiçkimseye güvenmeyin..
Diyeceklerim bu kadar. Yapabilene helal olsun. Yaparsa başarmış demektir.
Son bir söz ile noktalıyorum bu satırları.
Ne celladınıza aşık olun. Nede cellat olup aşıklarınızı öldürün.
BOZKURT SUNDU...
Bu içeriği görmek için giriş yapın.