Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Kaisareia habercilik, doğru habercilik. Teşekkürler ?

Abi derler burada bana yeğeeeenEllerine sağlık reis , Forumun Eğitim Bakanı.. Karll![]()
Aman ?üm ağzını hayra aç gerçi okusdna okumasanda aynı ama yinede okumak iyi en azından diplomalı işsiz derler.Okulu birakcam bak hayatimizi sktler insan tatili uzatir bi ya
Diplomanında bi önemi yok ki abi , bu ülkede kazanicaksan ya girişimci olacaksin ya yatırımcı ,diploma eskilerde kaldı şimdi kağıt parçasindan başka bir şey değil@Kaisareia
Yangın öğretimle örgün öğretim arasında zaten zerre kadar fark yok.Aynen parayı bulunca zaten açıktan her türlü...

Benim de 13 eylül olması lazm yakın tarih ona üzüldüm ahahahahaAma olmuyor ki @BadGirl hanım efendiciğim neden sad ama neden?
Zatı haliniz zaten üni okuyordu yanılmıyorsam.
@Kaisareia Ziya beyefendinin bizi taktığı mı var![]()
Ben daha önce okulların açılması ile alakalı bi konu paylaşmıştım aradım bulamadım lakin hepsi aynı gün açılıyordu sanki diye hatırlıyorum. Ama hangi tarihtr açılıyor diye paylaştım onu da hatırlamıyorum.Benim de 13 eylül olması lazm yakın tarih ona üzüldüm ahahahaha
Yok üniversite genelde diğerlerine göre farklı oluyorBen daha önce okulların açılması ile alakalı bi konu paylaşmıştım aradım bulamadım lakin hepsi aynı gün açılıyordu sanki diye hatırlıyorum. Ama hangi tarihtr açılıyor diye paylaştım onu da hatırlamıyorum.
@BadGirl
Evet ama o gün yanlış anımsamıyorsam hepsi aynı gündü diye paylaştım gibime geliyor sanki.Yok üniversite genelde diğerlerine göre farklı oluyor
O günle bugün aynı değildir sayın eğitim bakani:d inşallah değildir yaniEvet ama o gün yanlış anımsamıyorsam hepsi aynı gündü diye paylaştım gibime geliyor sanki.
@Kaisareia Ziya beyefendinin bizi taktığı mı var![]()