Alayı sapık adam haklı bugün uygunsuz olan kendi cinsine zevk için bakan yarın çoluğa çocuğa kediye köpeğe bakar tövbe yarabbim sen koru yani
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Okadar "azmış"lar ise bilememAlayı sapık adam haklı bugün uygunsuz olan kendi cinsine zevk için bakan yarın çoluğa çocuğa kediye köpeğe bakar tövbe yarabbim sen koru yani
Bu arada lgbtq+ üyesi değilim önceden belirteyim sadace dikkatımı çeken şey onları insan yerine koymaman vahşi bir varlık gibi belirtmen o dikkatımı çekti bide Kur'an-ı kerimden örnekler vericek isekZihniyetini z aynı senle konuşup boşa kendimi yormak istemiyorum
lgbt denen varlıkları ....Irkçılık ?
1 kız ile 1 erkek öpüşünce napıcaksın hayırlı işlermi diyeceksin sonuçta onlarda insan ?Ben onlari insan yerine koymuyorum benim kardeşimin yanında iki kız yada erkek öpüşse napıcam hayırlı işler mi diyicem
1 kız ile 1 erkek öpüşünce napıcaksın hayırlı işlermi diyeceksin sonuçta onlarda insan
Evet ozaman lgbtq+ bireylerin gözünden bakalım bizde onlar için değişiğiz ?Erkek erkeğe yada kız kıza diyorum birader
Hepsi idam edilmeli . Gelecekte cocuk ve hayvan tecavüzünu normal hale getirmeye çalışıyorlar. Bunlara destek verenler de tecavüzcü , okulda karne bile alamayan , baba parası yiyen gereksizlerdirBirader onlar bile kendilerinin ne sik olduğu nu biliyorlar geçen bi amca 2 tane LGBT gordü yapmayın dedi ikiside birden öpüşmeye başladı sırf amcaya inat amcada Allah sizi islah etsin dedi gitti
Teşekkürler.[Hidden content]
Rica ederimTeşekkürler.
Işte kardeşim anlamıyorlar sözde onlarda "insan" mışAlayı sapık adam haklı bugün uygunsuz olan kendi cinsine zevk için bakan yarın çoluğa çocuğa kediye köpeğe bakar tövbe yarabbim sen koru yani
Gidip onlara bakarsa bende karşı çıkarım ama bir insanın cinsel yönelimiyle ilgili ırkçı ifadelerde bulunmak neyse şuanki tek derdim yazıdaki o ırkçı söylemlerIşte kardeşim anlamıyorlar sözde onlarda "insan" mış