Dostlar express olsun hma olsun hepsini deniyorum chormeden tam konum giriyorum yine şüphe düşüyor ne yapmam lazım???
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Proxy deneyebilirsinDostlar express olsun hma olsun hepsini deniyorum chormeden tam konum giriyorum yine şüphe düşüyor ne yapmam lazım???
İnstagram bu tür şeyleri artık ayikiyor, sağlam socks5 priv proxy ile şüpheye düşmeyecektir.Dostlar express olsun hma olsun hepsini deniyorum chormeden tam konum giriyorum yine şüphe düşüyor ne yapmam lazım???
mobilim ve proxy nedir detaylı anlatır mısınİnstagram bu tür şeyleri artık ayikiyor, sağlam socks5 priv proxy ile şüpheye düşmeyecektir.
proxy bilmiyorum ya mobilden nasıl yaparımProxy deneyebilirsin
Pc varsa şu şekilde söyliyim;proxy bilmiyorum ya mobilden nasıl yaparım
son bir sorum ülkeye göre proxy adresini nerden bulurum.Pc varsa şu şekilde söyliyim;
- Google Chrome tarayıcınızın sağ üst kısmında bulunan üst üste üç noktayı tıklayın.
- Açılan pencerede “Ayarlar” kısmına tıklayın.
- Sol taraftaki “Gelişmiş” butonuna tıklayın.
- Açılan menüde “Sistem” butonuna tıklayın.
- Açılan menüde “Bilgisayarınızın proxy ayarlarını açın” seçeneğine tıklayın.
- “El ile ara sunucu kurulumu” kısımda bulunan “Ara sunucu kullan” butonuna basın.
- “Ara Sunucu Kullan ” bölümünde bulunan “Yerel (intranet) adresler için ara sunucu kullanma” yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin.
- “Adres” kısmına proxy adresinizi yazarak “tamam” deyin.
Free proxyler var google dason bir sorum ülkeye göre proxy adresini nerden bulurum.