dosya mbsi çok yüksek arkada oyun iniyor ekleyemiyorum onu bekliyom checking diyor 29da şuanBaslik duzeltildi, hide eklendi ve VirusTotal da ekleyebilir misin lutfen?
yada gerek yok trden kapanıyo konularım p2w oyunu tr yapanın amkBaslik duzeltildi, hide eklendi ve VirusTotal da ekleyebilir misin lutfen?
bakalımSelam Zula Wallhack Sourcesi paylaşıcam anlamayanlar bana yazmasın lütfen youtubede var videolar.
Source Linkini Görmek İçin Like + Yorum Gerekli
[Hidden content]
pozum sana değil mobesenin kayıtlarına essss brooSelam Zula Wallhack Sourcesi paylaşıcam anlamayanlar bana yazmasın lütfen youtubede var videolar.
[Hidden content]
dosyayı nereye atıyoruz anlamadım.Baslik duzeltildi, hide eklendi ve VirusTotal da ekleyebilir misin lutfen?
eywSelam Zula Wallhack Sourcesi paylaşıcam anlamayanlar bana yazmasın lütfen youtubede var videolar.
[Hidden content]
esSelam Zula Wallhack Sourcesi paylaşıcam anlamayanlar bana yazmasın lütfen youtubede var videolar.
[Hidden content]
varmıymış virüsCND bağlantı görünce analiz etmek istedim istemsiz,phishing raporumexe raporu değildir.
Virüstotal discord CDN bağlantılarındaki oltalama (phishing) saldırılarını tespit etmez.
CND de olan tüm dosyalar kontrol edildi
Exe yi incelemedim cdn bağlantılarına baktımvarmıymış virüs
Selam Zula Wallhack Sourcesi paylaşıcam anlamayanlar bana yazmasın lütfen youtubede var videolar.
[Hidden content]