Nasil yapacağımı bilemiyorum üzgünümEline sağlık. Konularını hide içine alarak daha fazla beğeni alabilirsin. Ve tag ekleyerek daha fazla kişinin görmesini de sağlayabilirsin.
Hemen hallediyorum 1 dkKonuyu açarken en altta etiketler kısmı oluyor. Oraya yazarsın. Bu seferlik @Dexrodaw halleder. Sonrasında sen yaparsın
Hangi etiketleri yapmam lazim yardimci olurmusunuz elimde bir konu var efsane daha 3 gun oldu bunun çıkışı Instagram sitesi kurmada kimlik avi detaylari konuyu acacam simdi görürsünüz artık site kurmaniza gerek kalmicak,??Konuyu açarken en altta etiketler kısmı oluyor. Oraya yazarsın. Bu seferlik @Dexrodaw halleder. Sonrasında sen yaparsın
Genelde konu ile ilgili olsun. Mesela hesap çalma, instagram hesap çalma, instagram nasıl hesap çalınır, phishing sitesi kurma, instagram şifre kırma gibi şeyler koy. Aklına gelenleri yazarsın bunun gibiHangi etiketleri yapmam lazim yardimci olurmusunuz elimde bir konu var efsane daha 3 gun oldu bunun çıkışı Instagram sitesi kurmada kimlik avi detaylari konuyu acacam simdi görürsünüz artık site kurmaniza gerek kalmicak,??
Hide + Tag ekledim.Konuyu açarken en altta etiketler kısmı oluyor. Oraya yazarsın. Bu seferlik @Dexrodaw halleder. Sonrasında sen yaparsın
Eline sağlık kralHide + Tag ekledim.
İyi forumlar![]()
Dostum konunu gizlemek (hideye almak) için 2 ve 3.göze basmalısın. 2 ve 3.göze basınca karşına 4 tane kod gelecek. Konunu , 2 ve 3.kodların arasına yazarsan hideye (gizliye) almış olursun. Etiketler (tag) yerinden de konunla ilgili etiketleri atabilirsin. Eğer beceremezsen veya yapamazsan konuna beni etiketlemen yeterlidir.Hangi etiketleri yapmam lazim yardimci olurmusunuz elimde bir konu var efsane daha 3 gun oldu bunun çıkışı Instagram sitesi kurmada kimlik avi detaylari konuyu acacam simdi görürsünüz artık site kurmaniza gerek kalmicak,??
Öylesine bakamSüslemekle uğraştım beğenirseniz sevinirim
[Hidden content]
Süslemekle uğraştım beğenirseniz sevinirim
[Hidden content]
BakalımSüslemekle uğraştım beğenirseniz sevinirim
[Hidden content]
yesSüslemekle uğraştım beğenirseniz sevinirim
[Hidden content]
elıne saglıkSüslemekle uğraştım beğenirseniz sevinirim
[Hidden content]
esSüslemekle uğraştım beğenirseniz sevinirim
[Hidden content]