---
Konu: Telegram Hesabımın Yanlışlıkla Yasaklanması Hakkında Yardım Talebi
Merhaba Telegram Destek Ekibi,
Benim adım [Adınız] ve Telegram hesabım [Telefon Numaranız: +90XXXXXXXXXX] üzerinden kayıtlıdır. Hesabımın yanlışlıkla yasaklandığını düşünüyorum ve bu konuyu aydınlatmak için yardımlarınızı rica ediyorum.
Yakın zamanda, tanımadığım bir kişi bana Telegram üzerinden bir bağlantı gönderdi. Bağlantının phishing (oltalama) içerebileceğini düşündüğüm için linki açmadan kontrol etmek istedim. Linkin güvenilir olmadığını fark edince bağlantıyı açmadım veya başka birine göndermedim. Sadece güvenlik nedeniyle bağlantıyı analiz etmek amacıyla "https://" ekleyip önlem aldım.
Ancak, bu işlem sonrasında hesabımın Telegram kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yasaklandığını fark ettim. Herhangi bir spam veya kötü niyetli bir girişim yapmadım. Amacım yalnızca güvenliğimi korumak ve bağlantının güvenilir olup olmadığını anlamaktı.
Telegram’ı her zaman güvenle ve amacına uygun şekilde kullandım. Bu hesabın benim için ne kadar değerli olduğunu belirtmek isterim. Yanlış anlaşılmayı giderebilmek adına gereğini yapmanızı ve hesabımı yeniden aktif hale getirmenizi içtenlikle rica ederim.
Yardımlarınız için teşekkür eder, olumlu geri dönüşlerinizi beklerim.
Saygılarımla,
[Adınız]
[Telefon Numaranız: +90XXXXXXXXXX]
[E-posta adresiniz]
---
Bu e-postayı Telegram’ın destek e-posta adresine (örneğin, support@telegr
am.org) gönderebilirsiniz.