öncelikle merhaba doslar üzücü bi haberle karşınızdayım. malesefki başıma gelen tahlilsizliklerin ardı arkası kesilmiyor, dün akşam telefonuma şifre koymuştum ve koyduğum şifre 1 5 9 3 5 7 idi ve bu sabah saatteki alarmıma uyandım ve alarmı kapatamadım aq uyku sersemiydim. telefonu kapattım açtım baktım şifremi istiyor, ben 3 4 kez denedim aq oç telefon yanlış diyor sürekli, ya ama eminim doğru girdiğime, bi türlü kabul etmiyor .5 dk sonra tekrar deneyiniz filan yazdı şimdi her 1 saatte 3 giriş hakkı veriyor ve bu sonsuza kadar böyle devam edicek sanırım, pc yi açtım usb yi bağladım hemen ancak pc telefonumu okumadı, çünkü usb ayıklama modu kapalıydı
ve dedim telefoncuya götüreyim yapar kesin filan onlarda yok dediler. yaw kardeşim sizin ben yapacağınız güvenliğin anasını s*keyim telefonumdaki bütün sanalın bilgileri filan vardı
TELEFON MODELİM : HUAWEİ Y6P (BİDAHA HUAWEİ ALANIN ANASINI ******)
BİLGİ: telefonumda 3 tane şifre denedikten sonra 1 saat beklemek zorundayım, parmak izimi filan okumuyor, sadece pin i istiyor
Sadece kız arkadaşımla olan fotoğraflarımı kurtarsam o bile bana yeter sikmişim sanalını, kimseyle düşman olmak istemem ? bakalım aranızda telefoncu varmıymış
TELEFON MODELİM : HUAWEİ Y6P (BİDAHA HUAWEİ ALANIN ANASINI ******)
BİLGİ: telefonumda 3 tane şifre denedikten sonra 1 saat beklemek zorundayım, parmak izimi filan okumuyor, sadece pin i istiyor
Sadece kız arkadaşımla olan fotoğraflarımı kurtarsam o bile bana yeter sikmişim sanalını, kimseyle düşman olmak istemem ? bakalım aranızda telefoncu varmıymış
Bu içeriği görmek için giriş yapın.