Sınırsız Spam Bot ile 50 60 k Uçarmı İnstagram
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
eklemeyi unutmusum hesabada at ve farklı mailler kullan form doldururkenkanka anladım bişi bilmiyosn ben sana yardm edem sana burda
bak şimdi form linki koyam :https://help.instagram.com/contact/383679321740945?helpref=faq_content forma girmeden önce farklı hesablardan gönderisi varsa iki üç tane nefret söylemi veyada intihar bas
şimdi bu forma gir iki tane at iki tane kapanır iki saate şimdi eğer form kullanmayı bilmiyosan : üstte dediklerimi yap ve bikaç farklı cihazdan at veyada sağlam vpn kullan şimdi formu anlatim gir linke ilk bu soru çıkcak insta hesabın varmı sorusuna hayır
ihlal nerde gözüküyo sorusuna bütün bi profil nasıl ihlal ediyo sorusuna intihar ve kendine zarar verme en hızlı çalışan o şikayet etceğin adam kimse kullanıcı adı profil adı filan ordaki bilgileri doldurcaksın alttan bi üstte bu kişiyi gerçek hayatta tanıyomusun sorusuna hayır diosn en son açıklamayada selamlar instagram yöneticileri bu kullanıcı kendine intihar ve zarar gönderici öğeler paylaşıp insanları rahatsız etmektedir ve yapay izlenme ve takipçi göndermektedir bunlar topluluk kurallarını ihlal etmektedir topluluk kurallarının korunmasını taleb ediyorum