Arkadaslar Merhaba ,
Benim amacım adam asmaca oyunu tasarlamak ama bunu görsel olarak hazırlamak istiyorum.
Asagıda paylaşmış oldugum dosya py uzantılı olarak calıştırırsanız nedemek istedigimi anlıyacaksınız
Lakin baştan söyliyeyim Dosya yarım kaldı. Cünkü bir yerde sıkıştım kaldım yapamıyorum.
yapmak istediğim -->
---> pencere.py calıstıktan sonra Yeni Cümle butona bas
---> Acılan Yeni penceresinde bir takım cümle yaz ve Ekle butona bas
---> Farettiniz mi , Ekle dedikten sonra Ana pencereye girdiğiniz karakter kadar Alt çizgili eklenmiş oldu.
İŞTE SORUN BURDA BAŞLIYOR.
---> acilan yeni ekran kapanmadi
---> Ana pencerenin alt kısımda bulunan harflere tıkladıgınızda girmiş oldugun cümle içerisinde secmis oldugunuz harf var ise Alt cizgi yerine Harf ciksin
---> eger harf yoksa Kalp simgeleriinden bir eksilsin
işte yapmak istediklerim bunlar ama tıkandım, maalesef internettlerde bulamadım
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Benim amacım adam asmaca oyunu tasarlamak ama bunu görsel olarak hazırlamak istiyorum.
Asagıda paylaşmış oldugum dosya py uzantılı olarak calıştırırsanız nedemek istedigimi anlıyacaksınız
Lakin baştan söyliyeyim Dosya yarım kaldı. Cünkü bir yerde sıkıştım kaldım yapamıyorum.
yapmak istediğim -->
---> pencere.py calıstıktan sonra Yeni Cümle butona bas
---> Acılan Yeni penceresinde bir takım cümle yaz ve Ekle butona bas
---> Farettiniz mi , Ekle dedikten sonra Ana pencereye girdiğiniz karakter kadar Alt çizgili eklenmiş oldu.
İŞTE SORUN BURDA BAŞLIYOR.
---> acilan yeni ekran kapanmadi
---> Ana pencerenin alt kısımda bulunan harflere tıkladıgınızda girmiş oldugun cümle içerisinde secmis oldugunuz harf var ise Alt cizgi yerine Harf ciksin
---> eger harf yoksa Kalp simgeleriinden bir eksilsin
işte yapmak istediklerim bunlar ama tıkandım, maalesef internettlerde bulamadım
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: