Merhabalar boş konumuza hepiniz hoş geldiniz. Bugünkü inceleyecegimiz oyun ''World of Warship'' bu oyun ilk piyasaya cıkış tarihi 2015 yılları arasında olup günümüz dünyasında etrafı denizlerle kapalı online savaş gemisi kullanma similatörü gibi bişi diyebiliriz Aslında Kısa bir özet geciyim daha detaylı inceliyecegiz
5-6 kişilik takım halinde C-B-A bölgelerini ele gecirip yada duşman gemilerini komple yok etmeniz gerekmektedir oyunu kazanmak istiyorsanız
Oyunu indirmek aslında oldukca basit dir steam üzerinden indiriyorsanız yükle ve oyna demeniz yeterli olacaktır.
Web den önceki konumda göstermiş oldugum üzre de aynı işlemler yapılarak pc ye oyun indirmiş olacaksınız
ama web den bu oyunu videolarını ceken kanallardan linkleriyle giriyor olursanız sizlere
7 Günlük premium hesap
500 altın doblon
ve 1 tane gemi
ücretsiz şekilde hediye ediliyordur eski yıllarda. Ama tekrar aynımı bilmiyorum
Bu oyun PS5 PS4 Mac os android ve diger pc'lerde oynamanız mümkündür
bir kısmını alıntı yaptıgım kaynak görseldeki gibidir.
İncellemekte oldugumuz oyun 68GB yer kablamaktadır pcler'de Oyunu kasmadan oynamak istiyorsanız Minimum 100 fps almanız gerekmektedir
Yada 1.000$ maliyeti gözden cıkarıp bir pc dizmelisiniz. Günümüze ayak uydurmak isteniliyorsa
Benim pc'mde takılı olan ekran kartı anakart özellikleri
Ryzen 7
RTX 3050
Astrok marka güc kaynagı
mevcuttur
----------------------------------------------------------------------
#2 BÖLÜM OYUN İCİ AYARLARMALAR
yüklenin uygulamayı acınız steam üzerinden
İlk ana menü acıldıgınızda sizde
ERIE adlı savaş gemisinden Sizlerde başlıycaksınız. Oyun her zamanki gibi en kötü gemiden uzay gemisine dogru. Zamanla gelişim sağlıyacaksınız.
Yukarıdaki stün gemilerinizi Teknik agaç'dan Satın aldıkdan sonra kullanıma sunan bölümdür.İlk başlarda 1-3 gemiyle başlıyoruz her online oyunda
oldugu gibi.
Bu bölüm ise oyuna erişim saglamak icin kullanır
Savaş kısmı savaşa girer
Ortak savaş kısımdan ise üstüne tıklayarak farklı bölüm secip o modda oynamanızı kolaylaştıran bir eklenti üzerinden sayabiliriz
Filo kısmı ise arkadaşlarınızla online bir şekilde oynamak icin gerekli bir araç diyebiliriz.
1-Liman
2-Donanım
3-Dış Cephe
4-Teknik Ağac
5-Profil
kısımlarıyla alt katmanda 5 kısım bizleri karşılamaktadır.
ilk Liman bölmünden oyun ile gelip ceşitli bölgelerdeki limanları görüntüleyip. Zevkinize kalmış bir olay aslında
secebilirsiniz
Liman sec kısmına tıklamak yeterli olacaktır
Bu kısma gelindiginde. Farklı seceneklerde sizlere sunulacaktır. Keyfinize göre secebilirsiniz
2-Bölüm Donanım
Bu bölümde gemimizi güclendirmek ve ceşitli özellikler icin kullanılmaya sağlayan kısımdır
3 Kısım Dış cephe
kısmında gemimize dış görünüm satın almak istersek kullanılan bir kısımdır. Bu kısımda gemiye uygun dış kaplama görsell olarak
sade oynamak istemeyenler icin dış kaplama satılan kücük bir dukkan
bu kısımdaki 3 farklı noktadan ise gemiye bayrak satın alabilmek mümkündür.
Bu kısımda Kalıcı kamuflaj
2-kısımda tükenebilir kamuflaj
3-bölümde ise bayrak satın alımları gercekleştirmeye saglayan eklentiler mevcuttur.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teknik ağac kısmı
bu bölüm oyunun ana kumandasını oluşturan bir yer aslında tüm gemileri burdan satın alıyoruz .
Ben bu oyunu uzun zamandır beri kasıyorum ve geliştiriyorum o yüzden bende bircok gemi acılmış olacaktır ama sizde sadece 1 gemi ile başlayıp zamanla teknik agactaki yeri tamamlayabilirsiniz
Teknik agac kısmın'da sol tarafta oyuna entegre edilmiş Ülkeler ve o ülkelere ait savaş gemileri mevcuttur
Oyunda bulunan ulkeler sağ tarafta ise ülkelere yer alan savaş gemileri mevcuttur
Dp kasarak oyundaki gemileri satın alabilirsiniz
Bu oyunda
altın=Doblon olarak gecer''
gümüş para kredi olarak gecer
beceri puanı'da dp olarak gecer
teknik agac sizdede geliştikten sonra aynı seviyeye gelebilirsiniz benimle
oyun ici satımlarını steam uzerinden $ bazında yapmak her nekadar hüzün verici olsada Web işlemlerini göstermek istemiyorum uzun verici ve yorucudur
son yazılarımızı yazdıktan sonra konumuzu bitirelim
sağ üst tarafta altın kredi ve dp bölümlerindeki
doblon kısmına tıklıyoruz
bu kısımda oyun icinde ne satın almak istiyorsak veya istiyorsanız bu bölümden kontrol edebilmenizi saglamaktadır
size uygun olan miktarı seciniz sonra steam hesabınıza para yükleyiniz benim hesabımda 4.637 doblon mevcut oldugundan steam satın alma işlemlerini gösteremiycem. Bu oyunda ilerlemeniz dilegiyle konu uzun oldu umarım yeni başlayanlar icin fayda sağlar esen kalın
5-6 kişilik takım halinde C-B-A bölgelerini ele gecirip yada duşman gemilerini komple yok etmeniz gerekmektedir oyunu kazanmak istiyorsanız
Oyunu indirmek aslında oldukca basit dir steam üzerinden indiriyorsanız yükle ve oyna demeniz yeterli olacaktır.
Web den önceki konumda göstermiş oldugum üzre de aynı işlemler yapılarak pc ye oyun indirmiş olacaksınız
ama web den bu oyunu videolarını ceken kanallardan linkleriyle giriyor olursanız sizlere
7 Günlük premium hesap
500 altın doblon
ve 1 tane gemi
ücretsiz şekilde hediye ediliyordur eski yıllarda. Ama tekrar aynımı bilmiyorum
Bu oyun PS5 PS4 Mac os android ve diger pc'lerde oynamanız mümkündür
bir kısmını alıntı yaptıgım kaynak görseldeki gibidir.
İncellemekte oldugumuz oyun 68GB yer kablamaktadır pcler'de Oyunu kasmadan oynamak istiyorsanız Minimum 100 fps almanız gerekmektedir
Yada 1.000$ maliyeti gözden cıkarıp bir pc dizmelisiniz. Günümüze ayak uydurmak isteniliyorsa
Benim pc'mde takılı olan ekran kartı anakart özellikleri
Ryzen 7
RTX 3050
Astrok marka güc kaynagı
mevcuttur
----------------------------------------------------------------------
#2 BÖLÜM OYUN İCİ AYARLARMALAR
yüklenin uygulamayı acınız steam üzerinden
İlk ana menü acıldıgınızda sizde
ERIE adlı savaş gemisinden Sizlerde başlıycaksınız. Oyun her zamanki gibi en kötü gemiden uzay gemisine dogru. Zamanla gelişim sağlıyacaksınız.
Yukarıdaki stün gemilerinizi Teknik agaç'dan Satın aldıkdan sonra kullanıma sunan bölümdür.İlk başlarda 1-3 gemiyle başlıyoruz her online oyunda
oldugu gibi.
Bu bölüm ise oyuna erişim saglamak icin kullanır
Savaş kısmı savaşa girer
Ortak savaş kısımdan ise üstüne tıklayarak farklı bölüm secip o modda oynamanızı kolaylaştıran bir eklenti üzerinden sayabiliriz
Filo kısmı ise arkadaşlarınızla online bir şekilde oynamak icin gerekli bir araç diyebiliriz.
1-Liman
2-Donanım
3-Dış Cephe
4-Teknik Ağac
5-Profil
kısımlarıyla alt katmanda 5 kısım bizleri karşılamaktadır.
ilk Liman bölmünden oyun ile gelip ceşitli bölgelerdeki limanları görüntüleyip. Zevkinize kalmış bir olay aslında
secebilirsiniz
Liman sec kısmına tıklamak yeterli olacaktır
Bu kısma gelindiginde. Farklı seceneklerde sizlere sunulacaktır. Keyfinize göre secebilirsiniz
2-Bölüm Donanım
Bu bölümde gemimizi güclendirmek ve ceşitli özellikler icin kullanılmaya sağlayan kısımdır
3 Kısım Dış cephe
kısmında gemimize dış görünüm satın almak istersek kullanılan bir kısımdır. Bu kısımda gemiye uygun dış kaplama görsell olarak
sade oynamak istemeyenler icin dış kaplama satılan kücük bir dukkan
bu kısımdaki 3 farklı noktadan ise gemiye bayrak satın alabilmek mümkündür.
Bu kısımda Kalıcı kamuflaj
2-kısımda tükenebilir kamuflaj
3-bölümde ise bayrak satın alımları gercekleştirmeye saglayan eklentiler mevcuttur.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teknik ağac kısmı
bu bölüm oyunun ana kumandasını oluşturan bir yer aslında tüm gemileri burdan satın alıyoruz .
Ben bu oyunu uzun zamandır beri kasıyorum ve geliştiriyorum o yüzden bende bircok gemi acılmış olacaktır ama sizde sadece 1 gemi ile başlayıp zamanla teknik agactaki yeri tamamlayabilirsiniz
Teknik agac kısmın'da sol tarafta oyuna entegre edilmiş Ülkeler ve o ülkelere ait savaş gemileri mevcuttur
Oyunda bulunan ulkeler sağ tarafta ise ülkelere yer alan savaş gemileri mevcuttur
Dp kasarak oyundaki gemileri satın alabilirsiniz
Bu oyunda
altın=Doblon olarak gecer''
gümüş para kredi olarak gecer
beceri puanı'da dp olarak gecer
teknik agac sizdede geliştikten sonra aynı seviyeye gelebilirsiniz benimle
oyun ici satımlarını steam uzerinden $ bazında yapmak her nekadar hüzün verici olsada Web işlemlerini göstermek istemiyorum uzun verici ve yorucudur
son yazılarımızı yazdıktan sonra konumuzu bitirelim
sağ üst tarafta altın kredi ve dp bölümlerindeki
doblon kısmına tıklıyoruz
bu kısımda oyun icinde ne satın almak istiyorsak veya istiyorsanız bu bölümden kontrol edebilmenizi saglamaktadır
size uygun olan miktarı seciniz sonra steam hesabınıza para yükleyiniz benim hesabımda 4.637 doblon mevcut oldugundan steam satın alma işlemlerini gösteremiycem. Bu oyunda ilerlemeniz dilegiyle konu uzun oldu umarım yeni başlayanlar icin fayda sağlar esen kalın
Bu içeriği görmek için giriş yapın.