Aga merhaba telegramda bir chatteki adam nasıl oluyorsa benim telefon numarami buldu ama tg hesabimda falan hic bir açık yok tg hesabimdan buldu herhalde o nasıl oluyor numara ayarlarım böyle
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
mantığını tam bilmiyorum ancak rusların bir botu var daha önce telefon numaranı herkese açık şekildeyken büyük bir kanala veya gruba katıldıysan loglanıyor. bunu test ettim bir süre açık kullandığım ve daha sonra gizliye aldığım bir hesabımda bile çıktı. tek çaresi hesabı tamamen ortadan kaldırmakAga merhaba telegramda bir chatteki adam nasıl oluyorsa benim telefon numarami buldu ama tg hesabimda falan hic bir açık yok tg hesabimdan buldu herhalde o nasıl oluyor numara ayarlarım böyle
hayır yapmadımyanlışlıkla kişilerine mi ekledin isim takmak için
hocam onu herkes dedi bana da hesabı kaldirsam da olmaz cunku arsiv kanallari falan çoğu kanala uyeyimmantığını tam bilmiyorum ancak rusların bir botu var daha önce telefon numaranı herkese açık şekildeyken büyük bir kanala veya gruba katıldıysan loglanıyor. bunu test ettim bir süre açık kullandığım ve daha sonra gizliye aldığım bir hesabımda bile çıktı. tek çaresi hesabı tamamen ortadan kaldırmak
la bilmiyorum birsey yapmadim chatte normal konuşuyordum numarami atti ama TG hesabimdan bulmuş o kesin numara ayarlarda gizli amaTekrar üye ol karşim naptın adama bulmuşda nolmuş ana bacı savuşturup cüktün mü?
yeni hesabına aktar hepsini veya kaydettiğin her şeyi gizli bir kanala at ordan yeni hesabınla girhocam onu herkes dedi bana da hesabı kaldirsam da olmaz cunku arsiv kanallari falan çoğu kanala uyeyim