Bugün internette bizim alanımızla ilgili birkaç foruma gözattım biraz detaylıca inceleme gereği duydum. Peki ya neden? Yanlış bir düşünceyle yönetilen bir forumda yüzbinlerce üyenin anasını sikmemek için tabiki
2015-2018 yıllarına gittiğimizde, insanlar işlerini en layıkıyla yerine getirdikleri bir gerçek fakat, forum yöneticileri egoist ibnelerden ibaret değildi. Neden mi? çünkü ortada piyasayı sallayacak derecede bilgili insanlar vardı. Bunu en iyi @Mectruy bilir. İnsanlar işlerini en güzel şekilde yapması haricinde forumlarda eğlenmeyi bilirdi. Ne kadar hata olduğunu düşünsenizde hepsi mizahist karakterlere sahiplerdi. Kimse istanbul cumhuriyet başsavcısı gibi dolaşıp üyelere emir yağdırmıyordu. Üyeleri kısıtlamıyordu. İnsanların amacı eğlenmekti. Ciddiyet arayanın hack forumlarında ne işi var? Geçmişini unutanın geleceği olamaz, biz hacking forumlarını böyle büyüttük. İnsanlarla samimi olduk, emir yağdırmadık, önerilerini umursadık, onlarla arkadaş edindik, rank yükselttik, indirdik. Çünkü bunların hepsi bizim için eğlenceden ibaretti. Hem sizin hem bizim.. Şimdi çıkmış birileri, bunların önemsiz değersiz şeyler olduğunu ve prestij zedelediğini savunuyor. Demekki birisi bu şahısa çıkarıp 2 yıl önceki hal ve tavırlarını gösterse, utancından intihar edecek. En esnek kurallara sahip olan forumlar bile şuan devlet kurumlarından daha fazla kurala sahip. İnsanlar, okul, iş hayatlarından bezerek internete kafa dağıtmaya giriyor fakat yönetim ekibi kafalarını sikiyor.MemoryHackers'da yöneticilik yaptığım zamanlarda oradaki insanlara resmen hayran kaldım. Kuruldukları günden beri çizgilerini bozmayıp, yoluna devam ettikleri için tebrik ettim. İnsanları yönetmek her yiğidin harcı olmadığını gördüm. Bir insanın içinde gerçekten objektif bir liderlik olmalı bunu yapabilmek için.
Değerli imhatimi üyeleri, sizlere söz veriyoruz; bizler burda olduğumuz sürece aynı çizgimizde kalıp, sizlere en iyi şekilde hizmet sunacağız. Yönetim bunun için vardır, üyelerine en iyi forum deneyimini kazandırmak için vardır. Üyelerin belalarını sikmek için değil.
imhatimi yönetimi
Bu içeriği görmek için giriş yapın.