Merhaba öncelikle forumda yeniyim ve bir çok konu gizli ve yorum istiyor benim de çoğuna yetkim olmuyor nasıl bu konular için yetki sahibi olacağım.İyi forumlar
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
imhatimi.org
Birkaç konu açarak hemen üye rütbesine yükseltebilirsin. Daha sonra aradığın konulara kolayca bakarsın.Baktım çok teşekkür ederim 25 mesaj 60 react yapmam gerekiyormuş bu sayıya kısa sürede ulaşabilirim sorun değil.Fakat şunu belirtmek isterim benim ilgi alanımda olan konular gizlide neredeyse bu yüzden ilgi alanıma dahil olmayan konulara bile mesaj atıyorum yanlış anlaşılmak istemem fakat bu yeni üyelere biraz engel olmuş iyi forumlar
Ne demekÖyle yapıyorum zaten ilginiz için teşekkür ederim
imhatimi.org
Sağolun hocam yukarıda da belirtmişti arkadaş ben de biraz forumda gezineyim ilgimi çekerse alırım diye yazmıştım ilerleyen günlerde alırım umarım iyi forumlarÖnemli - İMT VİP MEMBER aktif olmuştur
Vip Üyelik Aktif Edilmiştir.. Bir çok üyemizin yoğun talebi üzerine VİP üyeliği daha erken faaliyete geçirme kararı aldık.VİP üyelik haricinde 3 yenı rankı daha aktif etmiş bulunuyoruz. Diamond , Monster ve Üstad rankları da siz değerli üyelerimizin hizmetine açılmıştır.Yeni açılan rankların...imhatimi.org
kısa yoldan yetki istiyorsan al vipni paşalar gibi istediğin konuyu gör