192 ile başlayan degil,(local değil yani) yani 95.67.143.87 vs gibisinden (ip yi salladım :b)
nasil bula bilirim
modem icin
nasil bula bilirim
modem icin
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
modemin ip adresi agabey, 192.168 vs degil, normal 94.579.15.3 gibiKomut İstemini Kullanarak IP Adresi Bulma. Windows + R tuşlarına aynı anda basarak açılan alana “CMD” yazın ve “Enter” tuşuna basın. “ipconfig” yazarak “Enter” tuşuna basın.
Windows Tuşu + R tuşlarına basın ve karşınıza çıkan ekrandaki arama bölümüne CMD yazın ve ENTER tuşuna basın. ipconfig yazın ve ENTER tuşuna basın. Varsayılan Ağ Geçidi / Default Gateway yazan yerdeki sayılar, Modeminizin IP adresidir.modemin ip adresi agabey, 192.168 vs degil, normal 94.579.15.3 gibi
Windows Tuşu + R tuşlarına basın ve karşınıza çıkan ekrandaki arama bölümüne CMD yazın ve ENTER tuşuna basın. ipconfig yazın ve ENTER tuşuna basın. Varsayılan Ağ Geçidi / Default Gateway yazan yerdeki sayılar, Mod
eminizin IP adresidir
debian kullaniyorum desemWindows Tuşu + R tuşlarına basın ve karşınıza çıkan ekrandaki arama bölümüne CMD yazın ve ENTER tuşuna basın. ipconfig yazın ve ENTER tuşuna basın. Varsayılan Ağ Geçidi / Default Gateway yazan yerdeki sayılar, Modeminizin IP adresidir.
CTR+ALT+T ( Debian, Ubuntu veya ubuntu tabanlı dağıtımlar için geçerli diğer dağıtımlarda farklılık gösterebiliyor ) tuş kombinasyonu ile terminali başlatalım.agabey debian kullaniyorum desem
debian kullaniyorum desem
tesekkurlerCTR+ALT+T ( Debian, Ubuntu veya ubuntu tabanlı dağıtımlar için geçerli diğer dağıtımlarda farklılık gösterebiliyor ) tuş kombinasyonu ile terminali başlatalım.
Daha sonra terminale aşağıdaki kodu yazalım
" ifconfig "
Önemli değil dostum iyi forumlar.tesekkurler