kilit
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
esc 100$ üstü kabul...escrow kullanmayı unutmayın
alıcı istediği tutar için escrow tercih edebiliresc 100$ üstü kabul...
Stresser işinde escrowun bir anlamı yok zaten sistemin sahibi plani istediği gibi kapayip açabiliyoralıcı istediği tutar için escrow tercih edebilir
eskiden beri bu böyle, kural çıkarmayın bir taraflarınızdan
Tos kurallarina aykiri bişey olursa zaten kapatılır bu ayrica aylık birşey sınırsız değilalıcı istediği tutar için escrow tercih edebilir
eskiden beri bu böyle, kural çıkarmayın bir taraflarınızdan
bir hafta sonra panel kapatılınca ne diyeceksin dostum? ben de bir şey demedim zaten satış anında kullanıcı ilk testini yapacak ya kendi ya da sistem üzeri vs vaatlerini yerine getiriyorsa ödemeni alacaksın dolandırıcılığı engellemek tam anlamıyla yapılamaz zaten biz de mininuma indiriyoruz ya hayali panel satıyorsan diye. iyi forumlarStresser işinde escrowun bir anlamı yok zaten sistemin sahibi plani istediği gibi kapayip açabiliyor
Tamam zaten satış aninda testi var istediği site düşmüyor ise adam almaz zaten dediğin gibi iyi forumlarbir hafta sonra panel kapatılınca ne diyeceksin dostum? ben de bir şey demedim zaten satış anında kullanıcı ilk testini yapacak ya kendi ya da sistem üzeri vs vaatlerini yerine getiriyorsa ödemeni alacaksın dolandırıcılığı engellemek tam anlamıyla yapılamaz zaten biz de mininuma indiriyoruz ya hayali panel satıyorsan diye. iyi forumlar
ah bizim botnetede iftira atılmasaydı[resell] GOLİATH STRESS Türkiye'nin ve belki de Dünya'nın en iyi Botnetlerinden biri olma yolunda ilerlemek için botnetimiz başlıkta da belirttiğimiz gibi Cloudflare UAM/CAPTCHA/BFM,DDOS GUARD,AKAMAI gibi birçok korumaları bypasslayabilme özelliğine sahip olup +50 GBİT Botnet ağı, OVH Bypass L4/L7 seçeneklerini barındırıyor.
SATIN ALMAK ICIN @goliathsupporttbot
ODEME: LTC,BTC,ETH
FİYAT LİSTESİ İCİN: http://goliathstress.st