aga gezginiz die hiç bir şeyden faydalanamıyoruz bunun gibi 20 tane konu açmam lazım yeni şartlar eklenmeli yada en azından biraz daha ayrılcalık verilmeli
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
eyw kardesim sende büyüksün @SpyDark adama lvl2 verbüyük adamsın
ya işte ben zaten öğrenmeye geldim önce bi öğrensem paylaşıcam yararlı şeylerHicbir şeyden faydanilmiyor değil forumun gerekli kurallari var, https://imthack.com/forum/threads/gezginler-hakkinda.22147/#post-344651 burayi oku, bir de Sen olayi Yanlis anladin galiba yardim isteyerek 20 konuya tamamlayamazsin, üyelere fayda saglayacak kaliteli konular paylasmalisin.
eyw bu aradaHicbir şeyden faydanilmiyor değil forumun gerekli kurallari var, https://imthack.com/forum/threads/gezginler-hakkinda.22147/#post-344651 burayi oku, bir de Sen olayi Yanlis anladin galiba yardim isteyerek 20 konuya tamamlayamazsin, üyelere fayda saglayacak kaliteli konular paylasmalisin.
Ondan dedim ne yazacagim kiKardesim Sa Hg oncelikle, Rastgele yardim konulari ile yukselemezsin forumda ha merak ettigin seyler varsa Chat'e yaz biz yardimci oluruz . Arastirip ogrenmek sana daha yararli gelicek inan bana
Öncelikle merhaba! Belli başlı kategoriler zaten mevcut. Hangisi hakkında bilginiz varsa paylaşabilirsiniz. İşte en basiti:Ondan dedim ne yazacagim ki
kahrolsun kapitalizmgerçekten normal üyelere hiçbirşeye izin yok
düzeltildiBedava bir script varmış ona bakayım dedim uğraştığım şeylere bak. Konuları görmek için üyelik almak ya da 25 yararlı konu açmak neye göre kime göre yararlı konu? Üyelik alayım diyeceğim papara ininal numaraları verilmiş hani bizim anonimliğimiz?