Merhaba. Doğru yere yazıyorumdur bunları umarım. Yaklaşık beş yıldır bu alanda çalışmama rağmen sadece bir senedir düzgün ilerleme kaydettim. Düzenli ctf rutinim var ve oscp sertifikası için çalışıyorum. Çok kötü denemeyecek bir ünide ceng okuyorum bittikten sonra yine bu alanda ilerleyeceğim ama bir yerde iş bulmak gibi bir hedefim yok bir süre. Bence yaptığımız şey karşılığında paradan daha fazlasını kazanabileceğimiz bir iş. Sosyal hayatımdan oldukça soyutlanmış vaziyetteyim sadece daha iyi olmak için çalışıyorum. Bu konuyu açma sebebim, bu işi gerçekten ciddi alan insanlar var burada biliyorum. Etik tarafında mısınız bilmiyorum ama en azından birlikte ilerlemek, motivemizin düştüğü zaman birbirimizi kaldırmak, geceleri sabah etmek ve fedakarlıklar yaparak birlikte daha iyisi olmaya çalışacak iyi insanlar arıyorum. Bir alıntı bırakmak istiyorum gerçek amacıma dair. O insanları bulabilirsem zamanla tanırsınız beni zaten. Gerçek bir hacker çok farklı ve kökleşmiş adalet anlayışına sahip bir insandır. Ve ben adaleti başkalarının kanunlarında değil kendi vicdanımızda bulabileceğimize inanıyorum. Birileri gerçeği anlatmalı... O zaman hoşgeldim foruma
Bu içeriği görmek için giriş yapın.