Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem kendinizi borsa da geliştirmek hem de internetten para kazanmak mı?
Finfree app ; Türk bir şirketin size ücretsiz bir şekilde borsayı öğretiyor. Size 100 bin TL sanal veriyor başlangıçta.Bu sanal parayla gerçek borsaydaymış gibi alım satım yapabiliyorsunuz.
Eğer o sanal parayı en iyi siz kullanırsanız gerçek para kazanıyorsunuz.Haftalık ve aylık yarışmaları var. Ayrıca uygulamaya her arkadaşınızı davet ettiğiniz de 3 TL para kazanıyorsunuz. Kısaca hem borsayı ücretsiz öğreniyorsunuz hem de para kazanıyorsunuz.
Finfree app ; Türk bir şirketin size ücretsiz bir şekilde borsayı öğretiyor. Size 100 bin TL sanal veriyor başlangıçta.Bu sanal parayla gerçek borsaydaymış gibi alım satım yapabiliyorsunuz.
Eğer o sanal parayı en iyi siz kullanırsanız gerçek para kazanıyorsunuz.Haftalık ve aylık yarışmaları var. Ayrıca uygulamaya her arkadaşınızı davet ettiğiniz de 3 TL para kazanıyorsunuz. Kısaca hem borsayı ücretsiz öğreniyorsunuz hem de para kazanıyorsunuz.
Finfree app ; Türk bir şirketin size ücretsiz bir şekilde borsayı öğretiyor. Size 100 bin TL sanal veriyor başlangıçta.Bu sanal parayla gerçek borsaydaymış gibi alım satım yapabiliyorsunuz. Eğer o sanal parayı en iyi siz kullanırsanız gerçek para kazanıyorsunuz.Haftalık ve aylık yarışmaları var. Ayrıca uygulamaya her arkadaşınızı davet ettiğiniz de 3 TL para kazanıyorsunuz. Kısaca hem borsayı ücretsiz öğreniyorsunuz hem de para kazanıyorsunuz.