Googlenın ücretsiz blog platformu olan blogger Türkiye Futbol Federasyonunun 22 ekim 2024 tarihli ve 047-05 sayılı kararıyla erişime engellendi.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
şaka gibi olayGooglenın ücretsiz blog platformu olan blogger Türkiye Futbol Federasyonunun 22 ekim 2024 tarihli ve 047-05 sayılı kararıyla erişime engellendi.
Konu tekrar çöpe gitmesin deCem abi iktidara sövsem ip adresimi istediklerinde verir misin vermez misin? Ona göre küfür edicem @MecTruy
Muhtemelen benim gibiler sövmeye başlayacak diye çöpe gittiKonu tekrar çöpe gitmesin de
torun sadace 5 6 tane pub dnse baglandigini anladiktan sonra gizli olur gibitor kulanın karşim başınızı ağrıtmayın : )
onu anlayacak kapasite yok ondatorun sadace 5 6 tane pub dnse baglandigini anladiktan sonra gizli olur gibi
torun sadace 5 6 tane pub dnse baglandigini anladiktan sonra gizli olur gibi
illegal kullanmayın karşim :donu anlayacak kapasite yok onda
yanıltmadıillegal kullanmayın karşim :d
yahu herhangi bir uygulama vpn servisi bağlanıldıgı taktirde durduk yere sosyal medyada birilerine söversen yada illegal faliyet tespiti edilirse tek bir mahkeme kararına bakar bu olaylar ters kelepce yeme olasılıgı yüksek biliyorum vpn servisleri ile gizlilik araclarını belirlediğim hedeflerin dışına cıkmıyorum ve cıkmadığım sürecede proplem teşkil etceğinide sanmam o kadar kafa basıyor yaniyanıltmadı
illegal ile ilgilenmiyorsan boşa vpn kullanma. ağ hızın yavaşlaryahu herhangi bir uygulama vpn servisi bağlanıldıgı taktirde durduk yere sosyal medyada birilerine söversen yada illegal faliyet tespiti edilirse tek bir mahkeme kararına bakar bu olaylar ters kelepce yeme olasılıgı yüksek biliyorum vpn servisleri ile gizlilik araclarını belirlediğim hedeflerin dışına cıkmıyorum ve cıkmadığım sürecede proplem teşkil etceğinide sanmam o kadar kafa basıyor yani![]()
diiscord engellii abi vpn şart :dillegal ile ilgilenmiyorsan boşa vpn kullanma. ağ hızın yavaşlar
Elektrikten daha suratli sekilde iplerini iletirim ve üzerine birkaç iftira atarim garanti olsun diye.Cem abi iktidara sövsem ip adresimi istediklerinde verir misin vermez misin? Ona göre küfür edicem @MecTruy
Canım abim yaElektrikten daha suratli sekilde iplerini iletirim ve üzerine birkaç iftira atarim garanti olsun diye.