hackleyen her kimse ortaya çıksın yoksa hepinizi şikayet edicem yaptığınız insan namına birşey deği kendi halimizde takılan insanlarız biz size ne zararımız dokundu?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Sen Memoli misinhackleyen her kimse ortaya çıksın yoksa hepinizi şikayet edicem yaptığınız insan namına birşey deği kendi halimizde takılan insanlarız biz size ne zararımız dokundu?
memoli.com.tr adminiyim anasayfaya indexini kaldıramıyorum cpanele giremiyorumSen Memoli misin
@Gizli reis yardım eder yardımcı olur musun reise herhangi bir siteye nefreti yok buradakilerin olayı bu zatenmemoli.com.tr adminiyim anasayfaya indexini kaldıramıyorum cpanele giremiyorum
ADAM SİTESİNİ DÜZELTEMİYOR AMK İSÖXŞSÖXŞSÖXŞSMZŞZMAŞZMAŞSmemoli.com.tr adminiyim anasayfaya indexini kaldıramıyorum cpanele giremiyorum

dostum oyun hilesi satmak Türk Ceza Kanunu'nun 245/A maddesi kapsamında bir siber suç teşkil eder. Ayrıca burada hakaret etmekde TCK'de online olarak belirtilmese de en az 3 kişinin şahit olduğu için oda su sayılır. @mehmet0x7 nin yaptığı da ihkakı hak olarak geçer evet ama senin şikayetinden hemen sonra onunda şikayet etme hakkı oluyor haberin olsun. En iyisi git cpanelde şifremi unuttum yap bu kadar uğraşa değmezhackleyen her kimse ortaya çıksın yoksa hepinizi şikayet edicem yaptığınız insan namına birşey deği kendi halimizde takılan insanlarız biz size ne zararımız dokundu?
Amkoyim en kötü hosting şirketine mail at aqdostum oyun hilesi satmak Türk Ceza Kanunu'nun 245/A maddesi kapsamında bir siber suç teşkil eder. Ayrıca burada hakaret etmekde TCK'de online olarak belirtilmese de en az 3 kişinin şahit olduğu için oda su sayılır. @mehmet0x7 nin yaptığı da ihkakı hak olarak geçer evet ama senin şikayetinden hemen sonra onunda şikayet etme hakkı oluyor haberin olsun. En iyisi git cpanelde şifremi unuttum yap bu kadar uğraşa değmez