Ailemden nefret ediyorum (1 Viewer)

m4hmetpy 

🇦🇱
onursal
Credits
139,033
merhaba yaşım 18 ve hayatım boyunca gün yüzü neredeyse görmedim nedeni ise baştan aşağı ailem ben içime kapanık biriyim arkadaş çevre işlerini sevmem bu yüzden huy ve haraketlerim de çoğu insandan farklıdır ailemle pek konuşmam mâlum beni okuldan genç yaşımda aldılar ilk okul terkim, genç yaslarımda iş hayatına girdim girmek zorunda kaldım gel zaman git zaman pcmi aldım kendimce takıldım zamanla tek arkadaşım bilgisayarım olmaya başladı şuan hâla çalışmaktayım sırf eve gitmemek için ek mesai yapıyorum eve gittiğim vakit ailemden hergeçen gün nefret etmeye devam ediyorum 6 ay önce sevgili yaptım ciddi düşünüyorum hâla da beraberiz allah ayırmasın ben bursadayım kız ise istanbulda biz anlaştık ben istanbula onun yanına gidecektim herşeyi planlamıştık bu konuyu babamla da konuştum izin de vermişti normalde 1 hafta sonra gidiyordum ama bugun gelip fikrinin değiştirdiğini belirtti ben artık gerçekten hergün çalışmaktan çalıştığım parayı babama yedirmekten borcun harcın içine girmekten genç yaşımda yaşlı hissetmekten bıktım birgün kafama sıkacam ama beni engelleyen tek şey sevdiğim kızdır bunu yazarken bile gözlerim doldu çok şey denedim ama yapamıyorum bu dünya benlik bir yer değil.
 

asil_ruh 

8 yıllık sanal dünyayı bırakma zamanı gelmişti.
onursal
Credits
726
Merhaba bro,
Halinden anlayabilecek bir insan değilim ama sana söyleyeceğim tek şey 18 yaşında bir erkeksen tek yaşamayı öğreneceksin. Düzenli maasli bir ise gir, ve ayrı eve çık. Kendi ayaklarinin üstünde durman lazim.
 

baDsectQr 

bunak kurt 🦅
Credits
3,767
ben anladım halini sana abi tavsiyesi ölmediysen güçlenirin yada değişip öldürürsün hayat zaten kısa salla geç

Ey hayat karşıma çıkardığın bütün engelleri aşarım senide ske ske yaşarım de kardeşim
 

MecTruy 

Yaşlı Kurt
1111xx
Credits
30,773
Ailenin ihtiyacı varmışki seni çalıştırmışlar, maddi durumunuz çok iyi olsa şuanda tabiki seni farklı bir hayat beklerdi ama hayata geldiğin aileyi seçemezsin , bazı şeyleri abartma ve babanın sözünden çıkma , atasının sözünden çıkanları iyi bir son beklemez.
 

inciR 

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara...
majorrr
Credits
85,825
Daha çok gençsin açıktan okulunu bitirmelisin bence. Sürekli "ailemden nefret ediyorum" diye düşünme psikolojin bozuksa psikoloğa git intihar etmek çözüm değil Allah korusun ölemeyip sakatta kalabilirsin. Ve en önemlisi kimseye bağlanma herkes geçicidir hayatında sen ise kendi hayatında kalıcı olan tek kişisin
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar