Buranın eskilerinden biri yönlendirmişti şimdilerde kayıp kendisi. Hiç birini sevmem ama iyi iş yaparlar Parzi demişti.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
hatırlamıyorumIyi Akşamlar cemaaat,
Imhatimine nasıl yolun düştüğünün bir hikayesini paylaşırmısın.
Veyahut kim Referans olduitina ile okuyacağız.
Kendime gelince ben @ROMEO tarafından çağrıldım toyduk msn hek felan araştırıyorduk Romeo ile yollarımız kesişti uzun sürede sürdü kendisi bu aralar arazi.
Ozamanlar .com felan yoktu düz imhatimi.tk vardı 2004/05?
Sene 2018 - 2019 civarlarıydı, o zamanlar gençtik kanımız hızlı akıyordu İnternette Hack forumlarına bakıyordum sonra burayı gördüm imhateam yazıyordu üstünde gireyim derken hoşuma gitti kanım kaynadı kendimi buraya ait hissediyordum. İçimden bir ses sen buraya aitsin o günden beri buraya karşı hislerim güçlendi aradan yıllar geçti ama yüreğim her zaman burada atıyordu. Tabi zamanı gelince daha detaylı bir anlatım yapacağım. Şimdilik bu kadarı yeterli. Bu arada benim başka hesap vardı bu hesap 2 yıllıktır biliyorumGüncell @Azrail
Titan adayımız senin hikayenide bekliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 10625
@Lavinia telif yemiyim senin replikanla Abam ⚘️![]()
Usta sen fikir babası olduğun için biraz açaydın yaratılış hikayesini imhateamin
hangi eleman bu ?Valla Red Hack da bir eleman yönlendirmişti. 2020 yılı falandı, Bir süre anonim takıldım forumda ardından 2021 başında üyelik açtım.
dedeeeeeee naptınız bu dede yeFabriel davet etti
burda belirtmiştim @The - FaysaL agamgüncel ftp listesi arıyordum. burada biri paylaşmış listeyi. geliş o geliş. ( ftp listesini indirmedim çünkü konuyu kaybettim)
Lavi abla cagirdiHerkeşin hikayesini bekliyoruz...
@Lady kendini bi bk sanma gel belirt
@3v0m1nd @hacklinkci1 @Morningstar @Arya sende gel sanal aşkım nasıl geçirilidin buraya
@SpyDark sende belirt harbi sen nasıl geldin yafs
Garticte tanistik zaten ablamlaEkli dosyayı görüntüle 10627
Sen garticden gelmedinmi yalancı , tamam abbam çağrdıda yalanların büyüdükce gözümde küçülüp yok oluyorsun eski akrabam.