Açıcağım site için ddos atınca suspend yemeyen ve hile ile ilgili birşey paylaştığımda sorun etmiyicek bir hosting önerirmisiniz paralı olursa daha iyi olur
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
hocam tg ?BlacklLord TG den yaz bana
Telegramhocam tg ?
Sen geride kalmışsın ya artık onlar için stresser kullaniliyo arkadaş layer 7 saldırısı yapicam demiyo saldırı alırsa ve warez yada yasaklı şeyler paylaşırsam dio sen konuyu çok yanlış anlamışsın ???Dostum merhaba öncellikle şunu belirteyim yapacağın saldırı Layer4 kategorisinde yani UDP/TCP Türlü ise her hosting hesabı kapatılır. Ama HTTP tabanlı yapılan saldırılar fazla problem olmaz. Saldırı için sana yardımcı olurum ama tavsiyem kesinlikle kendi domaine bağlı hostingden saldırı yapma !![]()
Bak bu en azından sorusuna yakın oldu ama mesela prno stesi warez forum vb şeyler için gene olmaz her ay forum kurup paylaşım mi yapicak veya her ay aynı şeyleri tekrarlaması yerine bende bı öneri yapıyım yıllık 90 TL ye ddos korumalı her türlu illegale açık hostingler var bunu tavsiye edicektim TG den ??haklısın hocam o zaman arkadaşa en sağlamı azure 'den 1 aylık ücretsiz olarak kendi sunucusunu kurup keyfine bakmasını tavsiye edeyim ayda bir yapar fakat hem ücretsiz olur hemde yüksek özeliklerde bir sunucu üzerinden yayın sağlar.