Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Neye Dayanarak Yaptın bunu!püh ban yemişim 30 gün uyuyamayacağım şimdi ben seni sevmiyo olabilirsin sikim de bile değil ama hayırdır banlıyorsun Rabia?
annem hapisten çıkanlarla konuşmam gerektiğini söyledi
ayıpben anlamıyorum sırf dişi diye özel rankı var kötüye kullanıyor bir de
ben anlamıyorum sırf dişi diye özel rankı var kötüye kullanıyor bir de
Yıllardır forumun moderatörlüğünü yaptı atılan her konuyu inceledi chatte aktiflik sağladı ki daha sayamadığım niceleri vardır onları spydark falan bilir bir kızı ne bileyim yetkili veya sağda solda görüp sırf kız diye demek ne saçma şey amkben anlamıyorum sırf dişi diye özel rankı var kötüye kullanıyor bir de
tamam beni neden banlıyor? Sevmiyo diye Banlamak zorun da değil.Yıllardır forumun moderatörlüğünü yaptı atılan her konuyu inceledi chatte aktiflik sağladı ki daha sayamadığım niceleri vardır onları spydark falan bilir bir kızı ne bileyim yetkili veya sağda solda görüp sırf kız diye demek ne saçma şey amk
Ben ona tek bir kelime mi etmişim? Nerenle okuyorsun sırf dişi diye yönetici falan demişsin ona yanıt verdim 2 yazdığın şeyden de belli bir halt (boktamam beni neden banlıyor? Sevmiyo diye Banlamak zorun da değil.
anlıyorum.Ben ona tek bir kelime mi etmişim? Nerenle okuyorsun sırf dişi diye yönetici falan demişsin ona yanıt verdim 2 yazdığın şeyden de belli bir halt (bok) yeme potansiyelinin yüksek olduğu
Ben niye ban yedim ki onu anlamadım aslın da çokta sikim de değil sadece MERAK ETTİM.24 saat olarak güncellendi.. lavi bu ara gergin dikkat edin gotunuze topuklu ayakkabı sokabilir..
phising ile yarış motoru sahibi olman hoşuna gitmemiş LavininBen niye ban yedim ki onu anlamadım aslın da çokta sikim de değil sadece MERAK ETTİM.
Ağlıcaksa oynamayalımphising ile yarış motoru sahibi olman hoşuna gitmemiş Lavinin

Kendini fazla değerli sanıyorsun Emir, banlamak istesem şimdi mi yaparım. Bir kızın yönetici olmasını neden bu kadar çekemiyorsun anlamış değilim.tamam beni neden banlıyor? Sevmiyo diye Banlamak zorun da değil.