Bunu bi arkadaşım istedi iphone cihaza sızılıp whatsapp verilireri çalınması lazım ilgilenen varsa dm yazsın yönlendirecem karşılığını alacak
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
bende görmedim o yüzden sordum bende sanmiyorum öyle bişey yapabilecek kapasitede olan birini sanmiyorum baya zor bi işlem iphone güvenlik açısından sağlam bi telefonEğer milyon dolarlık net varlığın varsa o zaman bunları senin adına yapan kurumlar var aksi takdirde iphone sızmak biraz sıkıntı, çünkü appstore güvenlik açısından oldukça olarak test ediyor uygulamalarını. Yani onun da dışında kablosuz bir şekilde uygulama yükleyemeceğinden her türlü fiziksel erişeme ihtiyacın olacak. Tam bilgim yok iphonelar üzerinde ama şana şunu diyebilirim oldukça zor bir işlem, yaklaşık 7 yıldır bu işlerle ilgileniyorum 1 kez bak 1 kez bile apple cihazlarını hedefleyen bir malware'i appstore'a sokabilen göremedim o yüzden dikkatli ol.
teklif neyse işte knk ona göre verecek ne kadar istenilirseArkadaşının bütçesi ne kadar ?
telegram at iletişime geçelim. fiyatta anlaşır ise yaparımteklif neyse işte knk ona göre verecek ne kadar istenilirse
t.me/hassatistelegram at iletişime geçelim. fiyatta anlaşır ise yaparım
Yanlis anlama gülüm banklogin yaptigim icin yorumu yaziyorun iphone cihazlara sizmak biraz sıkıntı gercekten sıkıntı bizler bile iphone cihazlar icin ios uygulamasi kodladik kodladigimiz uygulamada caktirmadan yani klavye tuslarini yutuyordu bunu app store yukleyebilmek icin omrumuz sikildi ve sadece 4 ay kadar kaldi uygulamamiz sadece iphone 11 e kadar sizabilmekteydik 12 13 14 lere sizilmiyor çünkü malware yenilenmis ve algiliyordu yani diyeceğim su ki biz bunu 12 kisi yaptik saglamda para kaldirdik bunu özel olarak yapacak adam sana en az 100k bir fatura cikartir bunun altinda yapacam diyen aptal pic tokat peşindedirBunu bi arkadaşım istedi iphone cihaza sızılıp whatsapp verilireri çalınması lazım ilgilenen varsa dm yazsın yönlendirecem karşılığını alacak