Siseye oturacaksin. Kim kazanirsada kaybetsede siseye oturacan. Siseye oturmaya alisiksin ki siseye oturtmadan soz edersinsenden beklemezdim abi![]()
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Siseye oturacaksin. Kim kazanirsada kaybetsede siseye oturacan. Siseye oturmaya alisiksin ki siseye oturtmadan soz edersinsenden beklemezdim abi![]()
ben şişeye oturmam oturturum aslan çaya tuz kolaya şeker atar içerim önce ayranı bitirir sonra döneri yerim bende böylebi delikanlıyım anlatabiliyomuyum buda benim raconumSiseye oturacaksin. Kim kazanirsada kaybetsede siseye oturacan. Siseye oturmaya alisiksin ki siseye oturtmadan soz edersin

Maç başlamadan yarım saat önce @SpyDark içinde dönen o harika parçaYarın turnuva düzenlicez 3 gün arka arkaya cs 1.6
imt ekibi ile spy ekibi kapışcak.
imt den şuanda kesin katılacak ekip
@Akyol @Tr0n @Wiston @SpyDark
iki tane daha yedek gerekiyor bunlardan biri olmazsa oyuna girmesi için.
Spy ekibi ise şöyle
@Mectruy @Morningstar @Revonzy @SkullZ YEDEK = @Lastromance @Ritalix
KARŞILAŞMA 4 VS 4 OLACAK.
AMAÇ HANGİ EKİPTE NEKADAR DAŞŞAK VAR BUNU CALCULATE ETMEK. BİR EKİP ARKA ARKAYA 2 EL KAZANIRSA TURNUVA BİTER. 3. GÜNE SARKMAZ.
headshot yedikten sonra gelen pişmanlık hissihatta şöyle yapalım revonzy vs imt spy![]()

eline aldıktan sonra ki gelen pişmanlık hissihatta şöyle yapalım revonzy vs imt spy![]()

Eskiden zula oynarken dinlerdim amk
20.30 burda olun imt
Spy ekibi tecavüze uğrayacak :

klip alırım benEmrin Olur Abi Peki İzleyebilicezmi ?
5 fark atacağız amkspy ın skecek olmasına rağmen imt yi destekiyorum
forza İMT![]()

sana kürtlerin gücünü göstercezKarşı taraf real madrid siz real mardin amk nasıl 5 bekliyorsun aklım almıyor, dediğim gibi şimdiden kremleri hazırlayın, anal ve deepthroat o en hafif hali ile yaşamanız ve daha az acı çekmeniz için kalbimiz sizlerle
girebilirsem maç skoruna bakacağım muhakkak paylaşın.

Senegal brazilya karşılaşması gibi abi herkeş bi ezik takıma acırspy ın skecek olmasına rağmen imt yi destekiyorum
forza İMT![]()