Şimdi beyler bi açık buldum. PHP yok sitede lakin xss var(javascript). Nasıl index koyabilir yada db çekebilirim?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Seni pek anlamadım ama xss açığının türüne göre yapa bileceğin şeyler değişir stored xss ise cookie çekip bir şeyler yapa bilirsinŞimdi beyler bi açık buldum. PHP yok sitede lakin xss var(javascript). Nasıl index koyabilir yada db çekebilirim?
Stored xss mi sayılır bilmem ama şöyle: Mesajlaşma sistemi var ve test için kendime mesaj attım ve mesaj xssli, her açtığımda alert() xssi veriyor. Stored sayılır mıSeni pek anlamadım ama xss açığının türüne göre yapa bileceğin şeyler değişir stored xss ise cookie çekip bir şeyler yapa bilirsin
sayılırStored xss mi sayılır bilmem ama şöyle: Mesajlaşma sistemi var ve test için kendime mesaj attım ve mesaj xssli, her açtığımda alert() xssi veriyor. Stored sayılır mı
peki ben bunu php olmadan nasıl javascript ile bir şey yapabilecem?sayılır
test olarak denediğimde xsste alert(document.cookie) vardı. Kim mesajımı gördüyse alertliyorduReflected ve stored xss türlerine göre değişir reflected xss de payload genelde kullanıcının göreceği şekilde url’de bulunur Yani fark edilme ihtimali bilinçli bir kullanıcı için kolay olacaktır. stored xss’te ise payloadın bir kere enjekte edilmesi sonucu o sayfayı bir daha kim ziyaret ederse etsin direkt olarak arkadaki payload çalışacaktır. yani kullanıcıya url’de zararlı kodu göndermeye gerek kalmadan direkt olarak sayfa üzerinden payloadı çalıştıra bilirsin.
Cookie çıktı mı?test olarak denediğimde xsste alert(document.cookie) vardı. Kim mesajımı gördüyse alertliyordu
evetCookie çıktı mı?
E gir o zaman ne bekliyorsun?
hayır kardeşim, anlattıklarım hepsi test kendi denediğim şeyler. Benim sorum şimdi bu xss açığıyla ben neler yapabilirim? PHP yok ve o sitede cookie pek işe yaramıyor o sadece bir örnek.E gir o zaman ne bekliyorsun?
Anlattım bende bir kısmın kendinde araştırmanı tavsiye ederimhayır kardeşim, anlattıklarım hepsi test kendi denediğim şeyler. Benim sorum şimdi bu xss açığıyla ben neler yapabilirim? PHP yok ve o sitede cookie pek işe yaramıyor o sadece bir örnek.
3 gün araştırma yaptım ama bulamadım. Bana lazım olan işte index ayarlama gibi şeyler PHP olmaksızın. Benim sana sorum javascript ile index ayarlamak mümkün müdür yada o tarz *ŞEYLER*Anlattım bende bir kısmın kendinde araştırmanı tavsiye ederim
Php olmayan site admin mi olurçekemezsin xssden veritabanı falan
stored xss se admin cookiesi çekip panele girer shell atabilrsin
olur tabiki css html javascript ruby ve ya python ile yapilan admin paneller var.Php olmayan site admin mi olur